СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Kolovozi suvi, saobraćaj slabijeg intenziteta

Saobraćaj se u Republici Srpskoj i Federaciji BiH odvija po pretežno suvom kolovozu, a frekvencija vozila je slabijeg intenziteta, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Vozačima se savjetuje i oprez zbog odrona, posebno na putnom pravcu Brod na Drini-granični prelaz Hum/Šćepan Polje, gdje se putnička vozila kreću otežano, a za teretna vozila saobraćaj je potpuno obustavljen.

Vangabaritni prevoz kreće se dionicama puteva Ledenice-Crkvina-Modriča-Johovac-auto-put-Prnjavor, Stanić Rijeka-Doboj-Derventa-granični prelaz Brod, Blaževac-Obudovac i Stanić Rijeka-Karuše. Vozačima se skreće pažnja da voze opreznije i da poštuju uputstva ovlaštenih lica iz pratnje.

Usporeno se vozi na putevima na kojima se izvode radovi, poput obilaznice oko Bijeljine gdje se saobraćaj odvija naizmjenično, zatim Crkvina-Modriča, Kozarac-Lamovita, na ulazu u Doboj iz pravca Rudanke, Klašnice-Gornja Vijaka, od Modriče prema Doboju, te na području Kotor Varoša.

Izmjene u saobraćaju aktuelne su i na regionalnim putnim pravcima Jezero-Šipovo, Tedin Han-Križ na granici sa FBiH, Stari Majdan-Lamovita, Mrakovica-Podgradci, Čajniče-Miljeno u mjestu Luke i Ukrina-Gornja Vijaka.

Kada je riječ o graničnim prelazima, nema dužih zadržavanja. Na graničnim prelazu Metaljka na putu Čajniče-Pljevlja moguć je prelazak granice u vremenu od 7.00 do 19.00 časova.

Повезани чланци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button