ВИЈЕСТИПОЛИТИКАРеп.Српска

Šulić: Volja naroda jača od nepravde

Član Izvršnog komiteta SNSD-a Denis Šulić istakao je da su Doboj i Srebrenica mjesta koja su pokazala da je volja naroda jača od nepravde.
„Građani Doboja i Srebrenice su juče na ponovljenim lokalnim izborima pokazali odgovornost i hrabrost, suprotstavljajući se bespravnim odlukama CIK-a i želim da zahvalim zbog toga građanima koji su juče izašli na izbore“, rekao je Šulić.

On je naglasio da plebiscitarna podrška koju su dobili Boris Jerinić i Mladen Grujičić, a obojica su osvojila više od dvije trećine glasova, predstavlja pobjedu ne samo SNSD-a, već i Republike Srpske, ali u isto vrijeme i pobjedu demokratije i pravde.

„Ne treba zaboraviti kolike i kakve političke pritiske su trpili građani Doboja i mislim da će i u budućnosti ostati nejasno zašto su neke stranke iz Republike Srpske ustale protiv volje naroda ovog grada, a biće zanimljivo posmatrati kako će u narednim danima objašnjavati svoje predizborne izjave o Doboju i Dobojlijama“, rekao je Šulić.

On je naveo da bi se, ipak, složio sa predizbornim izjavama političara iz opozicije u Srpskoj koji su govorili da će jučerašnji izbori u Doboju i Srebrenici biti pošteni, te da oni to i jesu bili.

„Ovi izbori su pokazatelj snage SNSD-a koja je utemeljena u volji naroda i koja će biti temelj pobjede na opštim izborima 2022. godine“, poručio je član Izvršnog komiteta SNSD-a Denis Šulić.

Повезани чланци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button