ВИЈЕСТИГрадишкаДРУШТВОКошаркаСПОРТ

Otvaranjem Arene Gradiška ORK „Kozara“ omogućeni bolji uslovi za rad

Omladinski rukometni klub „Kozara“ organizuje besplatnu školu rukometa za djecu od 7 do 12 godina. Trener i član ORK „Kozara“ Dejan Šljivić rekao je da je škola rukometa namjenjena dječacima i djevojčica.

On je istakao da škola sa radom počinje u subotu, 13. februara u 12 časova i da će svi treninzi biti održavani u sportskoj dvorani Arena Gradiška.

Trener i igrač ORK „Kozara“ Aleksandar Kovačević rekao je da ovaj klub ima timove seniora koji igraju u Prvoj i Drugoj ligi Republike Srpske kao i omladinske kategorije koje su se plasirale na završnicu takmičenja Omladinske lige Republike Srpske.

On je istakao da sredinom aprila počinju obe lige Republike Srpske, a da za gradiške rukometaše nije bilo pauze, da vrijedno treniraju cijelo vrijeme jer odskora koriste prostor Arene Gradiška.

„Od drugog djela polusezone sve domaće utakmice biće odigrane na domaćem terenu što je novitet jer su dosad domaće utakmice igrane u drugim gradovima“ rekao je Kovačević.

Rukometaši Kozare krajem februara odigraće prvo pretkolo Kupa Republike Srpske za muškarce i na svom terenu ugostiti ekipu Rukometnog kluba „Kaluđer“.

Повезани чланци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button