ВИЈЕСТИГрадишкаДРУШТВОРеп.Српска

У Српској 192 случаја вируса корона

Од посљедњег извјештаја о епидемиолошкој ситуацији у Републици Српској, у посљедња 24 часа, у Институту за јавно здравство Републике Српске, Универзитетском клиничком центру Републике Српске и у Болници Св. Врачеви у Бијељини извршено је тестирање 685 лабораторијских узорака, а вирус корона потврђен је код 192 особе.

Ради се о 93 мушке и 99 женских особа, од којих је 14 млађе, 110 средње и 68 особа старије животне доби.

Према мјесту пребивалишта, 95 особа је из Бањалуке, 13 из Прњавора, по 10 из Бијељине и Зворника, по осам из Градишке и Хан Пијеска, по седам из Кнежева, Лакташа, Мркоњић Града и Шипова, четири из Братунца, три из Власенице, по двије из Рибника, Српца, Челинца и Шековића и по једна из Источног Новог Сарајева, Милића, Новог Града, Приједора и Сребренице.

У посљедња 24 часа, Институту за јавно здравство Републике Српске пријављена су 22 смртна случаја код којих је потврђено присуство вируса корона. Ради се о особама средње и старије животне доби од којих су четири особе из Градишке, по двије особе из Бањалуке, Добоја, Источног Новог Сарајева и Бијељине и по једна из Приједора, Новог Града, Вишеграда, Фоче, Пала, Шековића, Теслића, Котор Вароши

Повезани чланци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button