ВИЈЕСТИГрадишкаДРУШТВОНАЈАВЕ

U četvrtak druga redovna sjednica Skupštine grada Gradiška

Druga redovna sjednica Skupštine grada Gradiška biće održana u Kulturnom centru u četvrtak, 18. februara sa početkom u 9 časova.

Na dnevnom redu je Nacrt Rebalansa Budžeta grada Gradiška za 2021. godinu kao i prijedlozi plana utrošaka sredstava ostvarenih od naknade po osnovu korištenja šuma i šumskog zemljišta, od sredstava ostvarenih od koncesione naknade kao i po osnovu naknada ostvarenih od poljoprivrednog zemljišta u 2021. godini.

Odbornici će razmatrati prijedlog programa rada Gradonačelnika i Gradske uprave grada Gradiška za 2021. godinu kao i izvještaj o radu gradske Skupštine za 2020. godinu.

Na dnevnom redu su informacije o stanju u zdravstvu na području grada za 2020. sa osvrtom na higijensko-epidemiološku situaciju, o stanju bezbjednosti i bezbjednosti saobraćaja na području Gradiške, o radu Poreske uprave – Područne jedinice Gradiška za prošlu godinu.

Odbornici će između ostalog razmatrati i prijedloge odluka o kućnom redu u stambenim zgradama, gradskim administrativnim taksama, komunalnim taksama,  o platama funkcionera grada Gradiška i finansiranju političkih stranaka iz Budžeta grada Gradiška.

Radio Gradiška će direktno prenositi sjednicu Skupštine grada.

Повезани чланци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button