СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Servisne informacije za 16. april 2021. godine

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Gradiška u protekla 24 časa počinjena su tri krivična djela. Dogodilo se šest saobraćajnih nezgoda.

Pripadnici Profesionalne vatrogasne spasilačke jedinice Gradiška imali su intervenciju na gašenju zapaljenog kontejnera u Ulici Milana Savanovića.

U službi Hitne pomoći gradiškog Doma zdravlja u protekla 24 časa pregledano je 28 pacijenata. Dežurne su bile doktorice Jelena Lakić Kovačević i Daliborka Milanović.

Na Odjelu porodilišta gradiške Bolnice rođen je dječak.

Iz Elektrodistribucije Gradiška obavještavaju korisnike da će danas, zbog radova na dalekovodima i trafostanicama, doći do kraće obustave isporuke električne energije na 20KV dalekovodima  Laktaši i  Trebovljani izlaz Jablanice i trafostanicama: Miljevići 1 i Vid Sladojević.

Iz “Eko toplane” Gradiška obavještavaju korisnike da će i nakon 15. aprila nastaviti sa isporukom toplotne energije. Prateći najavljene dnevne temperature odvijaće se i dinamika isporuke toplotne energije.

Iz komunalnog preduzeća „Vodovod“ Gradiška obavještavaju potrošače da će zbog izgradnje vodovodne mreže danas doći do prekida u isporuci vode u naseljima Nova Topola (od Pošte prema Dušanovu) Dušanovo i Mašići u vremenu od 8 do 15 časova.

Odvoz smeća odvija se prema rasporedu.

Повезани чланци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button