ВИЈЕСТИДРУШТВОРеп.Српска

Премијер Радован Вишковић честитао Дан полиције Републике Српске

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковћ упутио је честитку министру  унутрашњих послова Синиши Карану, директору полиције Синиши Кострешевићу и свим припадницима Министарства унутрашњх послова Републике Српске, поводом Дана полиције – 4. априла.

„У име Владе Републике Српске и у своје име, вама и свим припадницима полиције упућујем најсрдачније честитке поводом Дана полиције, са жељом да, као и до сада, са великим успјехом наставите да обављате своје послове и задатке.
Министарство унутрашњих послова, са својим часним припадницима, који свакодневно обављају тежак и одговоран посао, представља једну од најважнијих институција Републике Српске и гарант је њене стабилности и безбједности свих њених грађана“, истиче премијер Вишковић. Подсјећа да је Влада Републике Српске увијек била снажна подршка полицији у настојању да се модернизацијом прилагоди изазовима савременог друштва и новим облицима безбједносних изазова са којимa се суочавамо.
„И у годинама пред нама, улагање у даљи развој полиције биће један од приоритета Владе Републике Српске, свјесни да тиме јачамо владавину права и још више побољшавамо безбједност Републике Српске и њених грађана“, поручује предсједник Владе Републике Српске. „Обиљежавање Дана полиције, прилика је да се са поносом и поштовањем сјетимо и одамо почаст свим припадницима Министарства унутрашњих послова који су у Одбрамбено-отаџбинском рату храбро положили своје животе за слободу Републике Српске и свих нас, и да поручимо да их Република Српска никада неће заборавити“, наводи се у честитки предсједника Владе Републике Српске Радована Вишковића.

С.Т.

Повезани чланци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button