ВИЈЕСТИГрадишкаДРУШТВОЕМИСИЈЕЧАС ЗА ВАС

Представа „Мало благо“ за Дан жена

Поводом 8. марта Међународног дана жена Градско позориште Градишка организовало је играње представе  „Мало благо“ Градског позоришта Јазавац из Бањалуке у понедјељак 8. марта у 20 часова.

Једна од глумица у овој представи Белинда Божичковић рекла је у изјави за Радио Градишку да је ријеч о изузетно популарној представи која је и најнаграђиванија представа Градског позоришта Јазавац и додала су тематика ове представе жене, њихови животи, жеље, проблеми очекивања, среће и љубави.

„ Ово је прича о три жене, три генерације жена из једне породице. Баку Кају, која се бори са изазовима трећег доба, али упркос свему до посљедњег даха остаје вјерна љубави свог живота, свом тешко болесном супругу, игра Наташа Иванчевић. Њену кћерку Лану, жену у најбољим годинама, која је младост провела уз мужа наркомана и ситног лопова и која поново покушава да нађе љубав и да се избори са животним проблемима, на сцени је оживјела Слађана Зрнић“, додаје Божичковић која глуми  унуку Биљану, девојку која трага за собом наизмјенично сурфајући на скејту, лумпујући са друштвом и јурећи свог неодговорног и невјерног момка. У свему томе задесила ју је непланирана трудноћа, и на крају родила је сина- њено благо.

Градоначелник града Градишка, Зоран Аџић откупио је све карте за представу „Мало благо“ Градског позоришта Јазавац, која ће бити изведена 08. марта на Дан жена у малој сали Културног центра.

“Овим чином градоначелник жели да честита 08. март нашим суграђанкама и поклони карте за ову изузетну представу наших колегица из Бања Луке. Представа ће бити изведена у складу са тренутним епидемиолошким мјерама ,те је и број карата ограничен“, саопштили су из Градског позоришта Градишка.

Д.Ј.

Повезани чланци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button