ВИЈЕСТИКошаркаСПОРТ

Održan prvi saziv Skupštine OKK „Kozara“ iz Gradiške

U velikoj sali Kulturnog centra u ponedjeljak, 11. januara održan je prvi saziv Skupštine OKK „Kozara“ iz Gradiške, uz poštovanje preporučenih epidemioloških  propisa.

Napravljen je rezime dosadašnjeg dijela sezone, izglasano je novo rukovodostvo,  predsjednik kluba i upravni odbor. Dugogodišnji planirani projekat podizanja kluba na zdrave temelje ogleda se u pokretanju mlađih selekcija, te potencijalnom ulasku u Prvu ligu Republike Srpske.

Jednoglasnom odlukom Skupštine za predsjednika kluba izabran je nekadašnji igrač kluba koji je „preteča“ današnjeg Omladinskog košarkaškog kluba Kozara , Boris Nenad.

Rijetko kvalitetna grupa mladih ljudi iz našeg grada okupila se na jednom mjestu sa zajedničkim ciljem, a svi smo saglasni u tome da mladim generacijama omogućimo kvalitetnu kako sportsku, tako i životnu edukaciju u smislu zdravog odrastanja propraćenog sportom koji najviše volimo“ , rekao je Nenad.

Upravu kluba čine uspješni i perspektivni pojedinci iz raznih sfera društva koji svojim znanjem i kvalitetom žele navedeni projekat ostvariti zajedničkim snagama. Među njima su Danijel Gončin, Denis Šmitran,Viktor Vukotić, Vukašin Zdjelar, Igor Damjanović, Josif Ilić, Miloš Račić i Radislav Martić.

Повезани чланци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button