ВИЈЕСТИСПОНЗОРИСАНИ ЧЛАНЦИ

“Mobil MD” – све што вам је потребно у свијету мобилних телефона

“Mobil MD” нуди широки асортиман мобилних телефона разних брендова, модела и цјеновних рангова. Без обзира да ли вам је потребан паметни телефон са врхунским перформансама, одличном камером или дуготрајном батеријом, понуда “Mobil MD” ће задовољити ваше захтјеве.


Осим телефона у понуди је широк избор додатне опреме која ће употпунити мобилно искуство. Од футрола и маски за заштиту, до пуњача, бежичних слушалица и паметних сатова. Персонализујете и побољшате свој уређај на начин који вам највише одговара.

“Mobil MD” пружа услугу поправке и сервисирања. Тим стручњака ће се побринути да ваш телефон буде поправљен или одржаван на највишем нивоу квалитета. Ту су и разне додатне услуге; пренесите податке са старог телефона на нови, поставите заштитну фолију на екран, инсталирајте потребне апликације или потражите савјет о најбољем начину коришћења вашег новог уређаја.

Уз све то “Mobil MD” нуди флексибилне опције плаћања, промоције и попусте као и могућност уговарања мобилних пакета код различитих оператера.

Ваше задовољство је приоритет запослених у “Mobil MD”.
Посјетите “Mobil MD” у Видовданској 34, Градишка (Пословни центар, зграда Мост)

Повезани чланци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button