СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Izmjene u saobraćaju na mjestima izvođenja radova

Kolovozi su uglavnom suvi i saobraćaj se jutros u Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ odvija nesmetano, jedino su pristune izmjene na dionicama na kojima su u toku radovi, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.
Vangabaritni prevoz kreće se dionicama puteva Višegrad-granični prelaz Uvac, Prijedor-granični prelaz Gradina, Stanić Rijeka-Doboj-Derventa-granični prelaz Brod, Prijedor-granični prelaz Gradina. Vozačima se skreće pažnja da voze opreznije i da poštuju uputstva ovlaštenih lica iz pratnje.

Radovi su aktuelni na putnim pravcima Bijeljina-Brčko, Lamovita-Ivanjska, Kozarac-Lamovita-Verići, Crkvine-Modriča, Karakaj-Drinjača, zatim na ulazu u Doboj iz pravca Rudanke, na dijelu magistralnog puta od Modriče do Doboja, te Klašnice-Gornja Vijaka, na području Kotor Varoša, kao i na ukrštanju puteva Milići-Vlasenica-Han Pijesak i Vlasenica-Tišća zbog izgradnje kružnog toka.

Klizište je obustavilo saobraćaj na regionalnom putu Mrakovica-Gradiška, dionica Mrakovica-Podgradci, dok se otežano prolazi na putu Čajniče-Miljeno u mjestu Luke, Kozarac-Mrakovica, te dionicom Ukrina-Vijaka, a u toku su radovi na dijelu puta od Tedin Hana do Križa na granici sa FBiH i na putnom pravcu Jezero-Šipovo.

Na graničnim prelazima u BiH nema dužih zadržavanja. Na prelazu Metaljka na putu Čajniče-Pljevlja moguć je prelazak granice od 7.00 do 19.00 časova.

Повезани чланци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button