ВИЈЕСТИ

Градишчанка Мара Којадиновић најуспјешнија жена у њемачкој покрајини Баварској

Успјех сваке жене требао би бити инспирација за све друге жене, управо смо најснажније када навијамо једна за другу и пласирамо информације о успјесима сваке жене.

Жене су те које пружају темеље снаге мудрости ,правде креативности и наде.

Баш  из тог разлога да будемо једна другој подршка жеља нам је била да  на крају 2023.године представимо у емисији Женски магазин , даму која је наше горе листа а при томе је и проглашена Најуспјешнијом пословном дамом у покрајини Баварска .

Мара Којадиновић прије 16 година због љубави отишла је из родне  Градишке у Њемачку. За врло кратко вријеме успјела је да савлада језик и да се додатно едукује . Гостући у емисији Женски магазин веома искрено рекла је да није било лако али како каже у њеном случају показало се да се сваки рад, едукација и добра организација ипак исплатила.

Мара је ПР фирме “Доматек”,власница бутика  и генерални заступник модних брендова “Armani” и “Guss” за  Баварску покрајину.

Она и њен супруг Мирослав који је успјешан бизнисмен и члан Министарства за енергетску ефикасност Њемачке су велики хуманитарци , помажу из својих властитих средстава онима којима је помоћ неопходна.

Не заборавља одакле потиче и каже на сви пословним скуповима труде се да покажу које потенцијале има Република Српска  и колико су поносни што потичу са наших простора. У вријеме корона вируса поклонили су  Болници Градишка брзе серолошке тестове.

Нека вам драге моје даме буде сваки дан у 2024 години  испуњен љубављу,здрављем и лијепим тренутцима и са много здравља а ова прича о нашој суграђанки Мари Којадиновић водиља да се сваки рад и труд исплати и да вам  љубав буде водиља сваког тренутка.

Срећну и успјешну Нову 2024 Годину од срца вам жели редакција Женског магазина.

Софија Малиш

Повезани чланци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button